Collective thread including solutions for installation and game problems

Amiga Game
Post Reply
Foxman
Posts: 3
Joined: Sun Oct 16, 2022 4:05 pm

Collective thread including solutions for installation and game problems

Post by Foxman »

____________________________________________________________


Problem

Game launch problem/Game does not start

On my 3.1.4 System A1200/060 the language selection appeared after starting. You could move the mouse pointer, but you could only select the language with a button (1 or 2).

Solution:

After countless hours I found the error. It was a "Micromys entry" in UserStartUp that BestWB (or BetterWB) probably entered there at the time.
After removing the entry, I can confirm the language selection with the left mouse button and the game starts as it should.

How did I find out? First I disabled everything in the WB Startup folder. Later I renamed UserStartup. After that it worked.
Then gradually excluded everything and see which entry caused the error. Sometimes it can be that simple.


_____________________________________________________________


Problem

Installation Problem with Workbench 3.2/3.2.1

With Workbench 3.2.1 you will find the "AutoUpdateWB" in the WB Startup drawer in the system directory.
This prevents correct installation. This ends in a black screen and nothing else happens.

Solution:

Deactivate or move this file (e.g. create a new subfolder in the WB Startup).
After that, the installation should be possible normally.
Post Reply