I want to report a few errors

Amiga Game
Chritoph
Posts: 41
Joined: Sun Oct 16, 2022 9:29 pm

Re: I want to report a few errors

Post by Chritoph »

Brutal Fuse? Sounds dangerous... Do you mind to share some details?
Anyway, will try it out now. Thanks for looking at it! :thumbsup
Chritoph
Posts: 41
Joined: Sun Oct 16, 2022 9:29 pm

Re: I want to report a few errors

Post by Chritoph »

New bug:
Load my current savegame (will overwrite later today) into Paris.
Move mouse to bottom of screen - observe: no slide-up menu there.

Exit to the sea - move mouse to bottom of screen - observe: slide-up menu working again.
User avatar
Aged Code
Developer
Posts: 393
Joined: Mon Aug 01, 2022 10:58 am
Location: Studio
Contact:

Re: I want to report a few errors

Post by Aged Code »

This was a temporary change and an oversight but has been fixed in the new update (to be rolled out tomorrow).
User avatar
CptJohnArcher
B-Tester
Posts: 33
Joined: Fri Oct 15, 2021 12:20 pm
Location: Dresden / Germany

Re: I want to report a few errors

Post by CptJohnArcher »

CptJohnArcher wrote: Sun Sep 17, 2023 10:09 am Here is another error:

I get kicked to workbench reproducable when I do the following:

1. Go to the bar in Paris
2. Convinced a unknow guest to tell me his name -> worked
3. The guest is Narciso. Then I tried to convince him to tell me is job -> worked
4. Then tried to convince him where he is from -> does not work, goes straight to WB

I saved it remote with this date: "1827-08-26, 15:59". Just go to the bar, talk to Narciso and try step 4.

Thanks!
What about my bug report? *sniff* :-)
User avatar
Aged Code
Developer
Posts: 393
Joined: Mon Aug 01, 2022 10:58 am
Location: Studio
Contact:

Re: I want to report a few errors

Post by Aged Code »

Looking into it now... Done (13:26).
There was a missing dialogue link. It's been added and all fixes are already available in the in-game update.
User avatar
CptJohnArcher
B-Tester
Posts: 33
Joined: Fri Oct 15, 2021 12:20 pm
Location: Dresden / Germany

Re: I want to report a few errors

Post by CptJohnArcher »

Thank you, Piotr! Will have a test once I get past the black screen of pirates ;-) (see Help channel at Discord).
User avatar
Aged Code
Developer
Posts: 393
Joined: Mon Aug 01, 2022 10:58 am
Location: Studio
Contact:

Re: I want to report a few errors

Post by Aged Code »

You're welcome, Mike.
Yes, there was a problem with the server.
Chritoph
Posts: 41
Joined: Sun Oct 16, 2022 9:29 pm

Re: I want to report a few errors

Post by Chritoph »

Another reproducible crash:
Load my current remote save,
Shanghai.
Open contracts window, find and accept these contracts, not closing contracts window.
20230928_205457.jpg
20230928_205517.jpg
20230928_205531.jpg
After the third, reproducible crash to WB.
Chritoph
Posts: 41
Joined: Sun Oct 16, 2022 9:29 pm

Re: I want to report a few errors

Post by Chritoph »

Third contract does not seem to matter that much, any one ejects me now...
Chritoph
Posts: 41
Joined: Sun Oct 16, 2022 9:29 pm

Re: I want to report a few errors

Post by Chritoph »

Another new bug...
Switched to the bar by mouse,
Switched away to market using keyboard,
20230928_211034.jpg
Green bubble and switch stay on bar.
Switched to docks via keyboard/ F5.
20230928_211048.jpg
Bubble / switch stay on bar.
Using mouse... Stay on bar!?!
Post Reply